Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

István, a király - Tokaj


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. augusztus 19. 20:30


István, a király
rockopera keresztmetszet
KONCERTVÁLTOZAT
BOLDIZSÁR MIKLÓS EZREDFORDULÓ CÍMŰ DRÁMÁJA ALAPJÁN
2020. augusztus 19. (szerda) 20.30 

Hat éve, ugyancsak a Zempléni Fesztivál keretében az István, a király rockoperával nyitotta meg kapuit a Fesztiválkatlan. Az akkori előadás főszerepét ugyanaz a Feke Pál énekelte, aki produkciós cégével a 2020/2021-es évadban nagyszabású turné keretében viszi el szerte az országba a mű koncertváltozatát. Ez a látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – szólistákkal, a zenei szakma kiválóságaiból álló saját zenekarral, valamint a legprofesszionálisabb látvány- és animációtechnikával kerül színre. Az előadás tehát nem a jelmezekről, koreográfiáról és díszletekről szól, hanem egy látványt is bőségesen nyújtó koncertszerű megszólaltatásról.

Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka, Szomor György, Serbán Attila és Novák Péter lép színpadra.

Közreműködik:
Billentyű: Reviczky Balázs
Gitár: Polyák András
Gitár: Kristóf Martin
Basszusgitár: Köpönczei Dániel
Dob: Brandenburg Máté

Művészeti vezető & producer: Feke Pál

A 29. Zempléni Fesztivál és a Broadway Event közös szervezésében.


****

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Zempléni Fesztivál és a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as programjait is.

A 2020. augusztus 15-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont bármi okból nem megfelelő, jegyét a vásárlás helyszínén visszaválthatja.